Caramel

Hemels IJstaart, past bij iedere gelegenheid.

Heb je ook zo'n trek in een heerlijke IJstaart of heb je een gelegenheid waar een IJstaart als lekkernij kan worden aangeboden? Kijk dan snel naar de mogelijkheden die je hebt om een lekkere IJstaart samen te stellen.

De IJstaarten van Hemels worden vanzelfsprekend door ons zelf op ambachtelijke wijze gemaakt van eigen gemaakt Italiaans schepijs.

Maten
Als eerste kun je kiezen uit twee vaste maten:

  • 18cm, dit is voor circa 8 a 10 personen en kost € 19,50 incl. BTW.
  • 24cm, dit is voor circa 12 a 14 personen en kost € 26,95 incl. BTW.

Bedekking
Onze IJstaarten worden aan de buitenzijde voorzien van een laag fondant en een laag gelei. Dit geeft een mooie afwerking maar zorgt ook voor een goede isolatie waardoor het IJs niet zo snel smelt. Je hebt de keuze uit maar liefs 9 verschillende coatings: Aarbei, Amarena, Chocolade, Witte Chocolade, Caramel, Pistache, Citroen, Smurf en Abrikoos.

De binnenzijde van de IJstaart bestaat uit heerlijk zelfgemaakt slagroomijs. Samen met de afmeting en de keuze voor de coating aan de buitenzijde stel je eenvoudig de IJstaart samen. 

Bestellen
Wij maken de IJstaarten altijd op aanvraag, houd er rekening mee dat je de IJstaart minimaal drie dagen van tevoren bestelt.

Let erop dat de IJstaart altijd gluten en noten bevat, dit komt door de bodem die wij gebruiken. Heb je speciale dieetwensen, geef dit dan aan ons door zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Meer in deze categorie: « Chocolade Pistache »

Ijssalon Hemels Logo Vol Wit 84x75

Middenbaan 70
2991CT Barendrecht
tel: 0180-625434
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk: 50899945
BTW: NL001615125B77

De Leukste Koffiezaak van Barendrecht