Sinterklaas Chocoladeletters

Sinterklaas Chocoladeletters van Hemels

Heeft u onze eigengemaakte Chocoladeletters al geproefd? En wat zien ze er leuk uit, speciaal voor Sinterklaas voorzien van een Piet of een Sint. Wie wil er nu niet zo'n heerlijke en leuke Chocoladeletter in schoen of laars terugvinden?

De Sinterklaas Chocoladeletters maken wij net als onze andere eigengemaakte chocolade lekkernijen in de chocolade smaken melk, wit en puur.

Wilt u kleine, grote of supergrote Sinterklaas Chocoladeletters? Wij hebben drie verschillende maten, dus voor ieder wat wils.

klompmetchocolade

 

Wanneer verkrijgbaar

De Sinterklaas Chocoladeletters zijn een aantal weken voor Sinterklaas los in de winkel bij Hemels verkrijgbaar. Nog beter is het de Sinterklaas Chocoladeletters vooraf bij Hemels te bestellen zodat u er zeker van bent dat de Pieten er niet er vandoor zijn met alle Chocoladeletters. 

Als u vermoedt dat Sinterklaas dit jaar uw bedrijf, stichting, vereniging of organisatie een bezoekje komt brengen laat Hemels dan vooraf weten waar Sinterklaas rekening mee moet houden. Wij van Hemels hebben een streepje voor bij Sinterklaas dus informeer vooraf even naar de prijs. 

 

 

Prijsinformatie

Kleine Sinterklaas Chocoladeletter, ca 120 gram, € 4,95

Grote Sinterklaas Chocoladeletter, ca 240 gram, vanaf € 6,95

Supergrote Sinterklaas Chocoladeletter, ca 1.000 gram, € 24,95

 

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Nog meer Sinterklaas lekkers

Het Sinterklaasfeest is natuurlijk niet compleet zonder marsepein en suikergoed. Ook hier heeft Hemels aan gedacht. We hebben suikergoed in verschillende vormen en niet te vergeten Sinterklaas bonbons en heerlijke Sint en Piet lollies. 

       sintenpietlolly Sinterklaas bonbons   

letter B opgespotenletter H1letter XXL