Hemels nieuws

Hemels nieuws

31 maart 2017

Steun Stichting Fok met Hemels IJs

26 maart jl. heeft IJssalon Hemels weer een cheque uitgeschreven aan de stichting FOK. Met de ijssmaak Maestro Gusto haalt IJssalon Hemels geld op voor de stichting. Deze ijssmaak bestaat uit maar liefst 9 smaken!

De Maestro Gusto campagne is door de stichting in 2014 opgezet, waaraan verschillende ijssalons in heel Nederland deelnamen. Vanwege het het grote succes blijft IJssalon Hemels de smaak maken en het geld doneren aan stichting FOK. 

De stichting FibrOseKinderen zet zich in voor mensen die lijden Cystic Fibrosis, ook bekend als taaislijmziekte. 

Mensen met deze ziekte moeten veel en vaak behandelingen ondergaan. Dat maakt het leven niet gemakkelijk. Daarom organiseert de stichting leuke activiteiten of draagt het bij aan voorzieningen en middelen waarmee patienten beter kunnen functioneren. Met de hulp van alle donaties kunnen zij dit waarmaken. 

De cheque ter waarde van € 300,00 is in ontvangst genomen door de 17-jarige Shirley. Zij leidt zelf ook aan de ziekte en zet zich ondankt dat zich volop in voor stichting FOK om andere mensen een leuke dag te bezorgen.

Wil je meer weten over stichting FOK neem dan een kijkje op de website van stichting FOK.

En vergeet niet om van een Maestro Gusto ijsje te genieten bij IJssalon Hemels.

 

 

stichting fok

Lees meer...
30 april 2016

Moederdag bij Hemels

Chocolade Hart met moederdag bonbonsmoederdaghartje

Speciaal voor Moederdag, Hemelse Chocolade waar alle moeders blij van worden.

De lekkerste bonbons feestelijk verpakt in een hart van Chocolade. 

 

Je maakt niet alleen je moeder blij want voor elk gevuld Chocolade hart geven wij gratis een bolletje ijs weg. Dubbel leuk dus!

chocolade hart moederdag

Chocolade hart gevuld met moederdag bonbons: € 9,95 ca. 350gram
Ook speciaal voor Moederdag: 250gram Moederdag verpakt in rood of roze bonbondoos. Ook hierbij mag je gratis een bolletje ijs naar keuze uitzoeken.

Hemels High Tea

Ook leuk om voor moederdag weg te geven, een Hemels High Tea. Samen genieten van thee, koffie en heerlijke lekkernijen. 

 

 

 

Lees meer...
16 april 2016

Hugo en Watermeloen

Het komende ijs seizoen kunt u zich weer verheugen op nieuwe ijssmaken! Zo heeft Hemels onlangs ijssmaak Bolus nieuw toegevoegd. Een lekkere frisse smaak met natuurlijk de smaak van de bekende Bolussen. Heerlijk voor de zoetekauwen onder ons.

Nu introduceren wij weer twee nieuwe smaken! Hugo en Watermeloen.

 

Hugoijs, heerlijk frisse smaak met een subtiele twist naar de bekende Hugo smaak. hugoijs

Watermeloenijs, voor een licht zoete frisse verwennerij.watermeloenijs

Op onze webpagina IJs in de Vitrine staan alle smaken die we in de vitrine hebben liggen. Houdt deze pagina in de gaten wanneer je één van de nieuwe smaken wil uitproberen!

 

Lees meer...
03 april 2016

Win een echte Coole Hemels tas

Hemels bestaat al weer 5 jaar! En dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 

Het hele seizoen gaan we dit vieren met leuke akties.

 

We beginnen met een verfrissende aktie waarbij wij een leuke Coole Hemels tas hebben laten maken. Deze tas kunt u gratis sparen door middel van het verzamelen van Hemels spaarkaarten. 

Per € 5,00 besteed aan IJs ontvangt gratis een stempel op uw Hemels spaarkaart. Bij inlevering van twee volle spaarkaarten ontvangt u gratis onze Coole Hemels tas.

 

Bij inlevering van 1 volle spaarkaart kunt u de Coole Hemels tas voor € 4,00 kopen en als u de tas meteen wilt hebben dan betaald u € 7,50.

* Deze aktie duurt zolang de voorraad strekt.

 

Houdt onze Facebook pagina en website in de gaten voor nieuwe akties..!

 

Lees meer...
07 februari 2016

Geen Valentijnsdag zonder bonbons

Valentijnsdag zonder chocolade kan natuurlijk niet. Hemels heeft speciaal voor Valentijn de lekkerste en mooiste bonbons en chocolades klaarliggen.

 

Deze heerlijke chocolade wordt romantisch verpakt.

Een driedubbele verrassing dus om weg te geven als verrassing aan ... ? 


En als het meezit geniet je samen van deze heerlijke Valentijns Chocolade! 

Lees meer...
10 januari 2016

Trek in wat lekkers?

De IJsmachines van Hemels staan even stil vanwege de winter. Maar wij zouden Hemels niet zijn als wij niet open zijn om u te verwennen met één van onze koffie of thee specialiteiten. En om het extra lekker te maken serveren wij eigen gemaakte taartjes vers uit eigen oven.

Trek in een bakkie, lekkere trek? Kom gezellig langs bij Hemels!

Wij zijn in de winter iedere vrijdag en zaterdag open. Met een onderbreking in februari, dan doen we even inspiratie op voor het komende ijsseizoen tijdens een welverdiende vakantie. Houdt de openingstijden op onze website in de gaten!

 

Neem ook een kijkje op onze koffiepagina waar we alle koffie en thee smaken zullen plaatsen en natuurlijk de taartjes en chocolade lekkernijen. 

Lees meer...
27 december 2015

Wintertijd

Na een lang ijsseizoen en natuurlijk de drukke dagen rond Sinterklaas en Kerst nemen we even gas terug en zijn wij tot 7 januari gesloten. 

Anders dan voorgaande jaren blijven wij na 7 januari wel open. Op vrijdag en zaterdag verwelkomen wij u graag voor een lekker kopje koffie, thee of frisdrank met keuze uit verschillende overheerlijke zelfgemaakte gebakjes. Ook de bonbons en eigengemaakte Chocolade zijn verkrijgbaar. Alleen het ijs blijft nog even in de vriezer totdat we weer langzaam het voorjaar tegemoet gaan.

Wij zien u graag volgend jaar weer terug bij Hemels om u weer net zo te kunnen verwennen als het afgelopen seizoen!

Lees meer...

Zomertijd bij Hemels

Nu nog langer van Hemels ijs genieten tijdens een zwoele zomeravond! Tijdens de zomervakantie zijn wij iedere dag tot 21.00uur open.

Check-in op Facebook met een ijsselfie bij Hemels en maak tijdens de zomervakantie kans op een 1 liter Hemels ijs. Iedere week wordt er een 1 liter Isobak gevuld met heerlijk IJs verloot.

Lees meer...